Økonomisk rådgivning

Står du og mangler økonomisk rådgivning?

Vi her hos revisionscentrum står altid klar med økonomisk rådgivning, hvis du skulle få brug for det. Med mere end 25 års erfaring indenfor revision og lign. er du sikret en kompetent og faglig tilgang det økonomiske aspekt. Der er altid fokus på kundens behov, og derfor har vi også altid et svar, som er tilegnet dig. Vi sørger altid for at vore kunders behov bliver dækket helt. Hos revisionscentrum ved vi hvor besværligt det finansielle og økonomiske kan være. Specielt hvis der sker store forandringer i virksomheden. Derfor kan økonomisk rådgivning godt betale sig.

Mange tror at de har den bedste løsning muligt, det er dog ikke altid sagen. Man ser tit og ofte at økonomien faktisk halter lidt. Flere virksomheder og selskaber kan faktisk gavne af at have en ansat til at rådgive omkring det økonomiske. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at skabe overblik over din økonomi og dit behov. Økonomisk rådgivning kan hjælpe dig, så du kan tænke på hvad du kan gøre for at tjene penge, ligeså vel som at spare dem.

Da vi ikke er en mastodont indenfor revisor verdenen, har vi altid tid til at besvare evt. spørgsmål der skulle opstå.

Faglig kompetent økonomisk rådgivning hos revisionscentrum

Jørgen Hansen (CEO) har blandt andet undervist i flere regnskabfaglige fag på Tietgenskolen i Odense, samt været ansat hos odense skatte forvaltning erhvervsaddeling HD-regnskab, revisions firmaet Deloitte og har en videreuddannelse i skatteret. Du er derfor sikret den bedste rådgivning muligt.

Hvad enten du har brug for rådgivning, regnskab eller noget helt tredje, kan du altid regne med at vi har en kompetent og fuldbyrdet tilgang til tingene. Vi står klar, så du kan få hjælp til alle de økonomiske aspekter, der nu kan forekomme som erhvervsdrivende.

Står du og mangler rådgivning? Kontakt os endelig.