Skatterådgivning

Skal du have professionel skatterådgivning?

Rådgivning omkring SKAT er blot en ud mange ting, som vi er mere end behjælpelige med. Vi lover optimal håndtering af SKAT og derved liggende.

Skat, er ikke kun regnskab, det er også jura. Derfor kan det være en rigtig god ide at have en ansat, eller en til at rådgive om vind og vejr, når det kommer til SKAT og lign. En skatterådgiver, der har forståelse for lige netop dig og din virksomhed, er som regel det ideelle at gøre. Hos Revisionscentrum, vil vi være med dig hele vejen, og hjælpe dig med at bundlinjen ser en smule mere attraktiv ud.

Med kompetence og faglighed, sørger vi altid for at du får det optimale svar på evt. spørgsmål der skulle forekomme. En knivskarp rådgiver, går man aldrig galt i byen med. Skatterådgivning kan være mange ting, en af dem er blandt andet, en person der ser det på en anden måde, end mange andre gør.

De hovedsagelige områder vi vil berøre som skatterådgiver, vil blandt andet være etablering af selskaber, fusionering og/eller spaltning af virksomhed, større investeringer og meget andet i relation til dette.

At arbejde med skat, kan ofte være besværligt. Derfor kan det være en god ide at ansætte en, som har bred viden indenfor området. Der kan nemlig være skattemæssige konsekvenser, når man f.eks. foretager nogle større økonomiske beslutninger, det er blandt andet her vi kommer ind i billedet.

Vi sørger for at du får den rådgivning du har brug for, så der ikke opstår problemer med skat og lign. Vi kan hjælpe med mange ting, så du har muligheden for at få mest muligt ud af din pågældende situation. Så længe det omhandler SKAT eller anden økonomisk rådgivning.

Erfaring indenfor skatterådgivning

Jørgen Hansen (CEO) har blandt andet været ansat hos Odense Skatteforvaltnings erhvervsafdeling HD-regnskab, og har en videreuddannelse i skatteret. Dette betyder at du altid får den ypperste skatterådgivning, når der skulle blive brug for det.

Vi tilbyder blandt andet rådgivning indenfor skatteplanlægning, skattefri virksomhedomdannelse og meget mere. Udover det, tilbyder vi ligeså økonomisk rådgivning som du kan læse meget mere om, og vi opretter sågar gerne IvS, ApS eller A/S samt rådgiver under hele processen.

Kontakt os endelig, og lad os finde ud af det sammen.

Skatterådgivning