Om os

RevisionsCentrum blev startet af Jørgen Hansen i 1992. – så vi er altså ingen ny virksomhed. Firmaet blev i starten af 2015 omdannet til ApS. Firmaet ejes stadig af Jørgen Hansen.

RevisionsCentrum ApS er et godkendt revisionsfirma. Det betyder at vi kan oprette selskaber for dig ligesom vi selvfølgelig kan være revisor for alle typer af virksomheder.

For at kunne være godkendt revisionsfirma skal man godkendes af Erhvervsstyrelsen. Kun godkendte revisorer må skrive revisorerklæringen.
Der stilles omfattende krav for man kan være godkendt revisor. Bl.a. kontrollerer Erhvervsstyrelsen at revisor deltager i lovpligtig efteruddannelse i 120 timer over en 3 årig periode.

På den måde sikres du som kunde, at din revisor har den nødvendige faglige baggrund samt at du kan få en revisorerklæring på dit regnskab. De fleste banker foretrækker at deres kunder har en erklæring fra en godkendt revisor i deres regnskab.

Udover at være godkendt revisor har Jørgen Hansen har følgende baggrund: Ansat hos revisionsfirmaet Deloitte. Ansat hos Odense Skatteforvaltnings erhvervsafdeling HD-regnskab. Videreuddannelse i skatteret. Derudover har Jørgen Hansen været tilknyttet Tietgenskolen i Odense, hvor han underviste i forskellige regnskabsfag på skolens

Når der er tid underviser han stadigvæk på forskellige uddannelsesinstitutioner, samt deltager i forskellige netværksgrupper.

RevisionsCentrum er ikke Danmarks 2. eller 3. største revisionsfirma.

Til gengæld har vi den helt rigtige størrelse til at give mindre og mellemstore virksomheder den service du har brug for. Hos os forsvinder du ikke imellem 1000 andre kunder. Vi ligger vægt på den personlige service som er tilrettet den enkelte kundes behov. Du får altid tilknyttet en bestemt medarbejder som tager sig af dine ting.

Når vi har overblik over det arbejde vi skal udføre, får du altid en fast pris sådan du ikke får ubehagelige overraskelser.

Vi har mindre omkostninger til lønninger og administration end de helt store revisionsvirksomheder. Samtidig bruger vi ikke vores overskud på køb/leje af dyre ejendomme. Det gør, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder nogle rimelige priser. Vores kunder betaler kun for den ydelse, de reelt får og altså ikke for en kapacitet de ikke har.

Kontakt os

Ring til RevisionsCentrum i dag - +45 66 12 83 53