Revisor

Har du brug for en revisor?

Hos revisionscentrum får du en revisor, der har fokus på kundenærhed og kontakt. Hos os bliver du ikke væk imellem tusindvis af kunder.

Som virksomhed er du sikret en revisor der har den faglige viden som du leder efter. Som revisor skal man blandt andet kontrolleres af Erhvervstyrelsen, og ligeledes deltage i 120 timer efteruddannelse, på en periode over 3 år.

På den måde er du sikret en kompetent og faglig revisor, med fokus på den enkelte kundes behov.

Da vi ikke er markeds ledere indenfor revision, har vi ikke tårnhøje administrationsgebyr, hvilket er oplagt for dig der ikke vil betale dyre domme for en revisor. Man kan sige, du får hvad du betaler for, uden en masse skjulte gebyrer.

Hos revisionscentrum får du dette

Med mere end 20 års erfaring er du sikret en revisor, der altid har henblik på systematik, anstændighed og kundebehov, alt i en.

Hvis du har brug for en revisor til at kigge på dit regnskab eller måske bare give noget økonomisk rådgivning, har vi den hjælp du søger.

Før du betaler for noget, tilbyder vi et gratis møde, hvor vi ser på lige netop dine behov, hvorefter en vejledene pris på et tilbud gives.

Lyder alt dette, som noget for dig og din virksomhed?Revisor
Så klik da på “få et tilbud” i højre hjørne eller ring til os.