Har du brug for professionel skatterådgivning?

Rådgivning omkring skat er blot ét ud mange emner, som vi er mere end behjælpelige med. Vores løfte til dig er optimal håndtering af skattesager og lignende emner.

Skat er ikke kun regnskab, det er også jura. Derfor kan det være en rigtig god idé enten at have en person ansat i virksomheden til at varetage dens skattesager, eller at have en skatterådgiver, når det kommer til skat og lign. En skatterådgiver, der har forståelse for lige netop dig og din virksomhed, vil være det ideelle at finde for dig. Hos Revisionscentrum vil vi være med dig hele vejen, og vi hjælper dig med at få bundlinjen til at se mere attraktiv ud.

Med kompetencerne og fagligheden i orden sørger vi altid for at give dig de optimale svar på de spørgsmål, der eventuelt måtte opstå hen ad vejen. En knivskarp rådgiver går man aldrig galt i byen med! Skatterådgivning kan være mange ting, og en af fordelene er blandt andet at alliere sig med en person der ser din situation med friske øjne, og som er i stand til at danne sig et overblik over lige præcis den situation, som du befinder dig i.

De hovedsagelige områder vi kan hjælpe med som din skatterådgiver, vil blandt andet være etablering af selskaber, fusionering og/ eller spaltning af virksomhed samt større investeringer og en del andre emner, som i relation til disse.

At arbejde med skat bliver ofte set på som en besværlig opgave, der kan virke uoverskuelig. Derfor vil det i rigtig mange tilfælde være en god idé at ansætte en, som kommer en bred viden inden for netop skatterådgivning. Der kan nemlig være skattemæssige konsekvenser, som bør bør undgås, når man f.eks. foretager nogle større økonomiske beslutninger, og det er blandt andet her vi som din skatterådgiver kommer ind i billedet.

Vi sørger for at du får den rådgivning du har brug for, så der ikke opstår problemer med skat og lign. Vi er i stand til at hjælpe dig med mange forskellige emner vedrørende skatterådgivng, hvilket betyder, at du hos os får mest muligt ud af din pågældende situation, så længe det omhandler skat eller anden økonomisk rådgivning.

Erfaring inden for skatterådgivning

Administrerende direktør hos Revisionscentrum, Jørgen Hansen, har blandt andet haft sin gang hos Odense Skatteforvaltnings erhvervsafdeling HD-regnskab, samt har en uddannelse inden for skatteret med i bagagen. Alt dette betyder, at du altid får den ypperste skatterådgivning, når der skulle blive brug for det.

Hos Revisionscentrumi tilbyder vi blandt andet rådgivning indenfor skatteplanlægning, skattefri virksomhedsomdannelse og meget mere.

Udover skatterådgivning tilbyder vi også økonomisk rådgivning som du kan læse meget mere om, og vi opretter sågar gerne ApS eller A/S samt rådgiver under hele processen.

Kontakt os gerne, og lad os finde ud af det sammen. Husk, at du også har muligheden for et uforpligtende møde med os omkring hvad vi kan tilbyde lige netop dig inden for skatterådgivning.