En bogholder der altid sætter kundes behov i fokus

Som virksomhed, kan det være tidskrævende altid at indsamle data og bogføre. Derfor tilbyder vi hos revisionscentrum en bogholder, som sørger for at lige netop dine informationer og data bliver bogført korrekt. Som virksomheds drivende er der mange regler man skal forholde sig til. Det skal vi selvfølgelig nok sørge for, så du ikke behøver at gøre det.

Vi sørger blandt andet for at der bliver udarbejdet et regnskab af alle indtægter og udgifter. Derudover indberetter vi også gerne din moms, såfremt du ønsker det. Når det kommer til bogføring, sørger vi selvfølgelig for at holde dig opdateret hvis der skulle opstå problemer eller komplikation i forhold til data og informationer.

Hvis ikke du vil overlade hele bogføringen til os, kan vi sagtens aftale at du kan lave noget af det selv, og lade os klare resten. Alt efter dit behov. Som kunde hos os, kan du altid følge med i hvad vi laver, da vi arbejder over et online bogføringsystem, som du også vil få adgang til.

Det er små og mellemstore virksomheder, vi arbejder mest med, dog ikke sagt at større opgaver ikke kan komme på tale.

Her hos revisionscentrum, har vi stor erfaring og har arbejdet med bogholderi i en årrække, så du som søger en bogholder, kan få kandidater der passer. Hvis du søger en erfaren bogholder der kan tiltræde hurtigst muligt, ville revisionscentrum være et godt sted at få en dygtig bogholder der kan holde styr på det økonomiske for din virksomhed. Så kan du fokusere på at tjene penge, imens vi bogføre dem for dig.

Forskellen mellem bogholder & revisor

En bogholder, holder styr på de regnskabsmæssige aspekter, og forbedereder bogførings materiale bestående af regnskab og udarbejdelse af dette, en dår (evt.) står for den daglige drift af det økonomiske, som ofte vil være afstemninger, konteringer, anlægskartotek, samt kreditor/debitorkartotek. Typisk ser man også at de fleste bogholdere, ikke har den nødvendige revisoruddannelse, for at blive revisor.

En revisor derimod, revidere et allerede udarbejdet regnskab. Derudover er en revisor ofte en konstant rådgiver, omkring det økonomiske. Sidst ser man tit og ofte at man har uddannelsen som revisor, enten registreret revisor eller statsautoriseret revisor.

En god ide at anskaffe sig en bogholder.

Det kan være en god ide at ansætte en bogholder, da der er rigtig mange begreber og regler man skal have styr på. Hvis man som ny virksomhed vælger selv at stå for den fulde bogføring, skal man være sikker på at have styr på de grundlæggende begreber, obligatoriske funktioner og sidst, de krav der er til et regnskab. Derfor kan det tit og ofte godt betale sig med en bogholder.

Du kan læse meget mere om hvad en revisor her. Hvis du gerne vil vide mere om hvilke krav der er for bogføring, og hvad der er som erhvervsdrivende af krav, kan du læse meget mere om bogføring her.

Du er velkommen til at kontakte os, så udarbejder vi et tilbud, der passer til din givende situation.