Revisor

Har du brug for en registreret revisor?

Hos revisionscentrum får du en revisor, der har fokus på kundenærhed og kontakt. Hos os bliver du ikke væk imellem tusindvis af kunder. Som virksomhed er du sikret den faglige viden som du leder efter. Som registreret revisor skal man blandt andet kontrolleres af Erhvervsstyrelsen, og ligeledes deltage i 120 timer efteruddannelse, på en periode over 3 år. På den måde er du sikret kompetence og faglighed, med fokus på den enkelte kundes behov. Da vi ikke er markeds ledere indenfor revision, har vi ikke tårnhøje administrationsgebyr, hvilket er oplagt for dig der ikke vil betale dyre domme for at ansætte en til at kigge dit regnskab igennem. Man kan sige, du får hvad du betaler for, uden en masse skjulte gebyrer.

Hvad laver en revisor?

Man kan sige, en revisor laver/ har to hovedsaglige arbejdsopgaver. Heriblandt ser vi revision og rådgivning. Når man taler revision, har man til ansvar at gennemgå virksomheden regnskab, og dernæst udtale sig om hvorvidt virksomheden situation er. Den anden hovedsaglige opgave, er at rådgive. Her indgår økonomisk rådgivning, f.eks. indenfor omlægning af virksomhed, eller fusion m.m. ligeså med skatte rådgivning. Enhver kan kalde sig selv for revisor eller som det også kaldes ”controller”, da det ikke er en beskyttet titel. Det gør blandt andet også, at mange revisorer faktisk er bogholdere, men har ikke og/eller er i besiddelse af revisoruddannelsen. Det gør det derfor, til en god ide lige at tjekke baggrunden på den man nu gerne vil indgå et samarbejde med.

Hvorfor er det en god ide at ansætte en revisor?

Det kan være mange rigtig gode grunde til at vælge at have en revisor. Mange ser det som en omkostning, men langt de fleste ser det som en investering. Man kan sige, at en revisor kan bidrage til en del mere, end bare et regnskab og en underskrift. Når du vælger at ansætte en revisor, vil han/hun råde dig i den rigtige retning, og sørge for at din virksomhed er sund og har en god bundlinje. Man kan sige at en Revisor kan derfor være med til at fremme væksten, og give et udefra stående blik på regnskabet, og virksomhedens situation. Lyder det som en god ide for dig, at ansætte en revisor? så er du mere end velkommen til at klikke på “få et tilbud” eller ringe og få en snak, så finder vi en løsning der passer dig, samt et tilbud du næppe kan sige nej til.

Erfaren revisor hos revisionscentrum

Med mere end 20 års erfaring er du sikret en revisor, der altid har henblik på systematik, anstændighed og kundebehov, alt i en. Hvis du har brug for en til at kigge på dit regnskab eller måske bare give noget økonomisk rådgivning, har vi den hjælp du søger. Før du betaler for noget, tilbyder vi et gratis møde, hvor vi ser på lige netop dine behov, hvorefter en vejledende pris på et tilbud gives.