Økonomisk rådgivning

Har du brug for økonomisk rådgivning?

Hos Revisionscentrum står vi altid klar med økonomisk rådgivning, når du har brug for hjælp. Med mere end 25 års erfaring inden for revision og finansiel rådgivning, er du sikret en kompetent og faglig behandling af din økonomi. Vi har altid fokus på kundens behov, og derfor har vi også altid et svar, som er tilpasset lige præcis dig og din økonomiske situation.

Vi sørger altid for, at vores kunders behov bliver afdækket 100% af vores finansielle rådgivere, og vi bliver først tilfredse, når du er tilfreds. Modsat f.eks. banker og pensionsselskaber kan vi tilbyde uafhængig rådgivning, og dette gør os i stand til at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Hos Revisionscentrum ved vi hvor besværlige og uoverskuelige finansielle og økonomiske sager kan se ud. Specielt hvis der sker store forandringer i virksomheden. Derfor kan økonomisk rådgivning være en rigtig god løsning.

Mange tror, at de allerede har den bedste løsning i deres nuværende situation, men dette er dog langt fra altid tilfældet. Man ser tit og ofte, at økonomien faktisk halter. Flere virksomheder og selskaber ville faktisk få gavn af at ansætte en økonomisk rådgiver, som tager sig af alt der vedrører økonomien, og det er her Revisionscentrum kommer ind i billedet. Vi hjælper dig gerne med at skabe overblik over din økonomi og ser på lige præcis dit behov, så du får mest muligt ud af din situation.

Økonomisk rådgivning kan hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om, hvad du kan gøre for at tjene penge, og hvad du kan gøre for at spare penge. Da vi ikke er en mastodont i revisor verdenen, kan vi altid afse tid til at besvare evtuelle spørgsmål der måtte opstå undervejs i et forløb.

Faglig og kompetent økonomisk rådgivning hos Revisionscentrum

Administrerende direktør hos Revisionscentrum, Jørgen Hansen, har blandt andet undervist i flere regnskabsfaglige fag på Tietgenskolen i Odense, samt haft sin daglige gang hos Odense Skatteforvaltnings erhvervsaddeling HD-regnskab og revisionsfirmaet Deloitte og har en uddanelse inden for skatteret. Du er derfor sikret den bedste rådgivning.

Uanset om du har brug for rådgivning, regnskab eller noget helt tredje, kan du altid regne med, at vi kan give en kompetent og komplet tilgang til tingene. Vi sidder klar, så du kan få hjælp til alle de økonomiske sager, der end måtte opstå som erhvervsdrivende.

Kontakt os i dag og lad vores uafhængige økonomiske rådgivere give dig den bedste vejledning. Du er meget velkommen til at ringe eller sende os en e-mail via kontaktformularen.

Er det skatterådgivng du har brug for? Læs mere om emnet her.