Revisor Odense

Revisor odense – Placeret der hvor du har brug for det

Her hos revisionscentrum, og det er ikke nødvendigt med lange snørklende ture igennem det danske kongerige. Da vi er en af de lokale revisor placeret i Odense. Så slipper du for at køre land og rige rundt, blot ind til midten.

Vi vægter ikke på at, at være en af de største, og derfor har vi heller ikke behov for store lokaler og kontorer, placeret i de mest centrale dele af landet. Hvilket resulterer i mindre omkostninger og mindre leje af dyre ejendomme. Det gør os i stand til at tilbyde en billigere pris, og en lokalitet i hjertet/midten af Danmark.

En revisor der er tæt på

Vi er placeret i Odense SØ, som er lidt ude for centrum. Fordelen ved at være placeret et sted som Odense, er blandt andet at der ikke er langt til alting, og vores kunder har altid mulighed for at komme forbi, til et møde eller indhentning af information m.m.

Placeringen betyder samtidig også, at vi befinder os i et roligt miljø. Et miljø hvor alting er lidt tættere på, hvilket kun er en fordel. Vi bliver anset som en af de lokale, og har gode forhold omkring os. Lige såvel som ingen uvenner, da vi ikke bliver anset som at være til gene for andre.

Fremfor at ligge inde i et bymiljø, har vi placeret os i udkanten af byerne. Her er hverdagens larm og trafik ikke noget vi anser som værende et aktivt og stort problem. Vi har rige parkerings muligheder, så kom endelig forbi.